Over Tuintrendz

Tuintrendz is dé plek waar jouw groene avontuur begint. We zijn het zusje van de bekende interieur website Woontrendz. Bij Tuintrendz draait alles om het buitenleven, tuininspiratie en tuintips om nog meer mensen te stimuleren de natuur in te duiken.

Onze missie is: jou voorzien van alle tools en inspiratie die je nodig hebt om je droomtuin te creëren.

Of je nu een bescheiden stadstuin hebt of een uitgestrekt landgoed. Wij inspireren je op al deze verschillende tuinen ruimtes. Tuintrendz biedt unieke tuinvoorbeelden -met onze eigen fotografie-, in de categorie “buiten bij.” We laten je zien hoe je jouw buitenruimte kunt omtoveren tot een persoonlijk paradijs, vol met prachtige bloemen, weelderige planten, en slimme buiteninrichting.

We delen daarnaast ook waardevolle tuintips en advies over het onderhouden van je tuin, zodat je kunt genieten van een weelderige, bloeiende groene oase gedurende alle seizoenen. Van het snoeien van rozen tot het kiezen van de juiste planten voor jouw tuin, we helpen je met tips om jouw tuin zo goed mogelijk te onderhouden.

Tuinideeën en tuininspiratie

Natuurlijk begrijpen we dat iedereen een eigen smaak en stijl heeft als het gaat om tuininrichting. Daarom bieden we inspiratie per tuinstijl. Of je nu houdt van een moderne strakke tuin, een weelderige bloemen tuin, of een Japanse tuin, we hebben ideeën en tips om je te helpen jouw unieke tuindroom te realiseren. Ook bespreken we hoe je een tuin kunt aanleggen met bijvoorbeeld handige tips over bestrating, overkappingen en tuinhuizen.

Om je nog verder op weg te helpen, hebben we ook een handig overzicht met tuinwebshops samengesteld. Hier vind je de beste webshops voor tuinmeubilair, decoratie en planten, zodat je gemakkelijk online kunt shoppen om jouw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

Bij Tuintrendz zijn we gepassioneerd over alles wat met tuinen te maken heeft. We willen je inspireren, informeren en begeleiden op jouw reis naar de perfecte buitenruimte. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, we heten je van harte welkom om met ons mee te gaan op deze groene ontdekkingsreis.

Samen gaan we jouw tuindromen waarmaken!

Historie

Tuintrendz is in 2023 ontstaan naar aanleiding van het al succesvolle Woontrendz dat is opgericht in 2013. Daar wordt volop inspiratie gedeeld over wonen en af en toe komt de tuin ook aan bod. Maar een echte website puur alleen gericht op tuininspiratie en tuintips is nog zeldzaam. Wij hopen je net als op woongebied veel te kunnen inspireren en helpen met handige tuintips over zowel de aanleg als het onderhouden van je tuin.

Buiten bij…

Voor deze rubriek Buiten bij zijn wij op zoek naar bijzondere tuinen. Ben jij een tuinliefhebber en trots op jouw tuin? Deel hem dan met onze lezers. Gebruik op social media #tuintrendzwaardig zodat jouw tuin bij ons onder de aandacht wordt gebracht. Je mag ook een mail sturen naar hiske@tuintrendz.nl en wie weet staat jouw tuin binnenkort op Tuintrendz.

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op social media. Volg ons voor een extra dosis tuininspiratie ook op onderstaande kanalen.

Social media

Het is ook mogelijk om op Tuintrendz te adverteren.

Laat een reactie achter